Chord Gitar Lagu Satru – Denny Caknan ft. Happy Asmara, Kunci C: Unine Batin Dungoku

Berikut adalah chord gitar lagu Satru Happy Asmara feat Denny Caknan. Kunci gitar dalam chord ini dimainkan dari C. Lagu Satru dipopulerkan oleh Happy Asmara dan Denny Caknan pada awal tahun 2021.

Unine batin dungoku.. Ra luput ko jenengmu.. Aku ngedem ngedem atimu.. Bakoh mempertahankanmu.. Gusti..kulompunmanutdalane.. Mung jenengan sing ngatur critane.. Sing jelas aku mikir kedepane.. Opo bakal hubungan satru sak teruse.. Tulung percoyo aku sayang awakmu.. Buktine sampean nglirik liyane.. Sumpah ra koyo sing Mbok pikir selama iki.. Mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

Sepurane yen pancen salah.. Sepurane yen aku ning uripmu Mung masalah.. Rangkulen aku.. Iki gur mung salah pahamku.. Satru hubungan mung salah.. paham..mu.. Sampean kudu ngerteni.. aku cemburu..

Gusti..kulompunmanutdalane.. Mung jenengan sing ngatur critane.. Ho.. woo ooo.. Sing jelas aku mikir kedepane.. Opo bakal hubungan satru sak teruse.. Tulung percoyo aku sayang awakmu.. Buktine sampean nglirik liyane.. Sumpah ra koyo sing Mbok pikir selama iki.. Mas isoku meneng.. ngajeni awakmu.. Sepurane yen pancen salah.. Sepurane yen aku ning uripmu Mung masalah..

Rangkulen aku.. Iki gur mung salah pahamku.. Unine batin dungoku.. Ra luput ko jenengmu.. Artikel ini merupakan bagian dari

KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.